Абсурдна държава сме. Държава, в която най-големите тайни, свързани с

...
 Абсурдна държава сме. Държава, в която най-големите тайни, свързани с
Коментари Харесай

Гинка отново е тук

 Абсурдна страна сме. Държава, в която най-големите секрети, свързани с националната сигурност, се споделят в Народното събрание на специфични съвещания, пред специфични комисии. Не и тези за покупката на ЧЕЗ обаче. Всички отказали информация на националните избраници - и банки (частна и държавна), и покупател, и ЧЕЗ. Щото не са част от тази страна. Или имат чадър, който има своя страна на тази територия. Щото електропреносната мрежа не е част от националната сигурност. И потребителите й - милиони българи - също. А специфичните служби, дето другояче всички и всичко наблюдават, се държат като слончета в стъкларски магазин. Махат с уши и приветстват Началника.
Представяте ли си? Цяла комисия питала, чела, слушала и отново не схванала кой и с какви пари купува ЧЕЗ. Трябвало да се трансформират закони. Дано намерят метод комерсиалните секрети, когато става въпрос за милиони хора и за националната сигурност, да не са табу. Ако и до момента в който стане, що ток ще калкулира ЧЕЗ.
И каква излезе тя? Никой не може и не желае да спре Гинка. Тя още веднъж е тук. И е повече от националната сигурност даже. А изгодите от работата и на тази парламентарна комисия, уви, не са за гласоподавателите, а за Гинка Върбакова и сие. В Банкя могат да раздават картите.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР